page_banner

Xintan je pozván k účasti na 4. Hunan International Green Development Expo

4. Hunan International Green Development Expo se bude konat v Changsha od 28. do 30. července, náš generální manažer Huang Shouhuai se zúčastnil fóra a přednesl projev jménem Hunan XinopáleníNew Material Co., Ltd.

第四届生态环境技术论坛-2

Expo je mezinárodní výstava spolusponzorovaná provinční radou Hunan pro podporu mezinárodního obchodu, Čínskou asociací pro recyklaci materiálů, komisí pro rozvoj a reformu provincie Hunan, provinčním ministerstvem vědy a technologie Hunan, provinčním ministerstvem průmyslu a informačních technologií Hunan, Hunan Provinční ministerstvo pro ekologii a životní prostředí, provinční ministerstvo pro bydlení a rozvoj měst a venkova v provincii Hunan, správa pro dohled nad trhem provincie Hunan a místní lidová vláda města Changsha.S tématem „Nízkouhlíkový a oběhový rozvoj“ se Expo zaměří na nízkouhlíkové, ochranu životního prostředí, úsporu zelené energie, oběhové hospodářství, novou energii a další oblasti s cílem vytvořit na vysoké úrovni a vysoce efektivní výměnu a spolupráci. platformu, sdílet zkušenosti s ekologickým rozvojem a podporovat zelený a nízkouhlíkový rozvoj.

Mezi nimi hlavní fórum, Hunan Green and Low-carbon Industry Development Forum, pozvalo odborníky, vědce, manažery podniků a hosty, aby hovořili o nové situaci, nových příležitostech a nové budoucnosti a nabídli návrhy pro zelený rozvoj Hunanu.Hunan XinopáleníSpolečnost New Material Co., Ltd. se zavázala k chemickému průmyslu na ochranu životního prostředí a neustále vyvíjí řadu produktů pro úpravu plynů a čištění vzduchu, aby bylo dosaženo nízkého obsahu uhlíku, ochrany životního prostředí, úspory energie v různých oblastech použití a přispělo k zelený rozvoj Číny.


Čas odeslání: 28. července 2023